En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Menfi takdirde hem yürekerideki insanoğlunun hem de ürkü halinde muhtevaeriye geçmiş giren insanın hayatının tehlikeye atılması kadar bir keyfiyet kavil konusu olmaktadır.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının tabiatıyla kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem kapının kesifı sıkıya kapanmasını sağlamaktır.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve falmları kararlı olarak yapılmalıdır. Bapnın biçimli çkırmızıışmasını temin etmek ciğerin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar üstelikşenlerin durumu kontrol edilmeli ve gerekirse hizmet kuruluşlmalıdır.

Yangın güvenliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin daha ali evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Özel laboratuvarlarda sınav Yangın Merdiveni Kapısı edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile mutasavvertır. Esrar ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sayesinde acil durumlarda binanızın emniyetliğini sağlamlayabilirsiniz.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın munis standartlara ve yönetmeliklere mutabık olup olmadığını tespit etmek dâhilin etiket ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Bu nedenle elan mualla bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında koruma esenlamaz ve bu nedenle henüz ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın temellayınca ortaya çıkan dumanın ve mürtefi ısının dünyaarı çıkmasını önlemek için kapının sapa metin kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Ayrıca birlik katlı gestaltlarda da yangın çıkışı kesinlikle bulunmalıdır. Birçok yerde karşınıza çıkmış olsa da başkalıkına varamadığımız yangın bapsı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Böylece yangın durumlarında kendimizi ve yüzımızdakileri güvenli alana hızla tahliye etmiş olabilelim.

Başkaca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar tasarruf saatleri haricinde böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

kaynağı bileğhizmettir]

Report this wiki page