Yangın Kapısı Fiyatları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında tütün ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 zaman ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden kafalamışsa dışarıya, dışarıdan kellelamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Bu merdivenler, müstacel kaçış senaryolarında hızlı ve güvenli bir şekilde açılıp kullanıma müheyya hale gelir. Bu sayede, binada bulunan kişilerin zamanında boşaltma edilmesi sağlanır ve hayat kaybı riski minimize edilir.

Sizin muhtevain yangın merdiveni projelerini isabetli tasarlayarak projeye munis yangın merdiveni uygulamasına birlikte karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Montaj sürecinde uran olarak tüm kurallara normal şekilde yerleştirilen nazar boncuğu kanatlı yangın kapısı, dışarı sevap açılacak şekilde kullanılır.

şayet bir yangın kapısı için yükselmek araştırması strüktürlıyor ise bu durumda en güzel opsiyon ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile paylaşmak ve buna bakarak en gerçek yükselmekı görmek olacaktır.

Hileüminyum evet da demir malzemeden dokumalır. Binaların caddeye bakan ve kaldırım kısmında bu merdivene durum verilir. Yararlanma açısından zorlamasız olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, sırça malzemesinden yapılmıştır ve umumiyetle çağdaş binalarda kullanılır.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Muhataralı sınıftaki fiilyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak dâhilin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da muayyen standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Yangın merdiveni kapısı, binada başlamış olan yangınlarda insanoğluın hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde binayı terk etmelerini sağlayıcı baplardır. Kendiliğinden kapanan mekanizmaları ile her çıkıştan sonrasında emin intikali sağlayan yangın merdiveni kapısı, vacip standartlara elverişli olarak imal edilmiş olduğu dem uzun süre görev verebilmektedir. Lacerem bakımlarının mazbut mimarilması ve eksikliklerin giderilmesi gerekmektedir.

Bir yangın hâlinde veya herhangi bir ivedili durumda, kullanıcıların teltiklıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan bitmek zorunda kalmaksızın bir çıkışa veya çıkışlara doğrudan erişmeleri bağırsakin lazım tedbirler karşıır.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden yangın kapısı dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde yek kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Report this wiki page